Holotropno dihanje

  Nasveti

  FAQ

  Vec o HD

  Stanislav Grof


Opis formatov delavnic:

  Delavnica HD

  Intenzivna delavnica HD

  Dihajmo kot eno

  Tedenski tabor HD  URNIK delavnic

  Lokacija


Naročite se na naše novice

* obvezno polje
Email Format

Koristne povezave:

  Velosimed  AHBI

  Stanislav Grof

  Transpersonalna   hipnoterapija

  TRE vajeIzberite jezik:
DIHAJMO KOT ENO - Vaša najbližja globalna delavnica Holotropnega dihanja (Holotropic Breathwork™)

Zamislite si kaj vse je mogoče, ko združimo moči in uporabimo globoko naravno danost diha, da nam pomaga pri našem lastnem zdravljenju in evoluciji ter zdravljenju in evoluciji celotnega planeta!

Le redko v življenju imamo priliko, da se poklonimo velikanom in pionirjem našega časa. In še redkeje to lahko storimo na izviren in transformativen način. Stanislav Grof sam je pozval vse moderatorje sveta, da v počastitev okroglega jubileja njega (80 let) in njegove žene Christine (70 let), 11. junija 2011 organizirajo delavnice Holotropnega dihanja. V holotropni skupnosti smo se odločili, da to postane tradicija - vsakoletna globalna delavnica kot poklon Stanu in Christini Grof.
Mnogi izmed vas ste že preizkusili kaj pomeni imeti podporo nekaj deset "dihalcev" - zamislite si kaj pomeni imeti podporo nekaj tisoč ali celo desettisoč "dihalcev" naenkrat.

DIHAJMO KOT ENO - Globalna delavnica Holotropnega dihanja poteka v Gradu Hrib, Preddvor, v čudovitem ambientu pod Storžičem. Delavnica za debelimi grajskimi zidovi daje občutek varnosti, okolica s krasno naravo in jezerom pa omogoča kvalitetno in potrebno sprostitev po delavnici.hotel Bor, Grad Hrib
Vodje delavnice

Delavnico vodijo priznani, psihiatri, psihoterapevti in dolgoletni mednarodni moderatorji, z GTT certifikatom.Simultani prevod je zagotovljen.
Opis delavnice

Globalni dan včasih izpeljemo z enim samo holotropno izkušnjo "dihanjem" na udeleženca - to ustreza:
formatu Delavnica HD, ali pa
dve "dihanji na udeležence, kar ustreza formatu Intenzivna delavnica HD

Na Urniku preverite za kateri format gre.

Za vse udeležence je poskrbljeno za večerje in in kosila - na voljo sta mesni in vegetarijanski meni. Vsi, ki boste prespali v gradu Hrib ali hotelu Bor imate, seveda, tudi zajtrk. Obedi so poleg kroga zaupanja, tudi imenitna priložnost za srečanje med udeleženci ter izmenjavo izkušenj. Po holotropnem dihanjem bo v prostoru za risanje mandal poskrbljeno za osvežitev, pa seveda risalni pribor in papir za mandale.

Tu si, prosim, preberite splošna priporočila za Holotropno dihanje. 

Priporočamo vam, da se odločite za vsaj eno nočitev z zajtrkom, da imate čas za počitek, sprostitev in integracijo, ki jo po holotropnem dihanju zelo potrebujete.

Vsak udeleženec mora izpolniti zdravstveni obrazec HB in nam ga poslati nazaj izpolnjenega in podpisanega pred začetkom delavnice, oziroma ga prinesti s seboj in ga oddajte ob prijavi.

 


Bor


Kokra


Storžič
Kliknite na zgornja dva linka in v Wordu se vam bosta odprla potrebna obrazca. Če to ne deluje poskusite z desnim klikom in v okencu, ki se odpre izberite: Shrani povezavo kot...
Pomoč: 040 852 049welcom

dihanje


Tim
most-si d.o.o.  TEL: +386 (4) 255 50 31  GSM:+386 (0)40 852 049  e-mail:info@most-si.com